De Zellingen

Verzorgende IG

24 - 28 uur per week

Denk jij in oplossingen en ben je op zoek naar een nieuwe baan waarin jouw creativiteit en aanpassingsvermogen worden gewaardeerd? Solliciteer dan vandaag nog naar de vacature voor Verzorgende IG op de woonzorglocatie Rijckehove van De Zellingen in Capelle aan den IJssel.

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG help en ondersteun je de bewoners met hun dagelijkse verzorging en voer je waar nodig verpleegtechnische handelingen uit. Tijdens de dagelijkse dienstoverdracht wordt informatie gedeeld over de voortgang van de zorg en het werk verdeeld over het team. Je bent veel met de bewoners in contact en bouwt een band met hen op.

Waarom kiezen voor een baan bij de Zellingen
Rijckehove is een sfeervolle woonzorglocatie in Capelle aan den IJssel met zeven wooneenheden voor verschillende doelgroepen. Er wonen 180 cliënten in een eigen appartement. Er is zijn gemeenschappelijke ruimtes om te eten en worden verschillende activiteiten voor de bewoners georganiseerd.

De vacature is te vervullen op drie zorgafdelingen Rozenhof, Tulpenhof en Vogelhof. Op de afdeling Rozenhof wonen bewoners met een somatische zorgvraag. De afdeling Tulpenhof is een gedeelde afdeling waar bewoners met een somatische zorgvraag samen leven met een over het algemeen oudere bewoners met Parkinson. De afdeling Vogelhof is een afdeling met bewoners die een palliatieve, trachea of een andere complexe somatische zorgvraag hebben. Jong en oud wonen met elkaar samen met verschillende ziektebeelden. Denk bijvoorbeeld aan hersenschade of hoge dwarslaesie. Op alle drie de afdelingen staat een enthousiast team met functies als verpleegkundigen, helpenden, gedragscoaches en voedingsassistenten.

Wat breng je mee?
Je bent flexibel en creatief waardoor je je goed kunt aanpassen naar de zorgvraag. In je communicatie ben je open. Het geven van goed onderbouwde feedback maar ook het ontvangen daarvan is voor jou geen probleem. Je bent omgevingsbewust en ziet wanneer een collega hulp kan gebruiken.

Daarnaast vragen wij:

  • MBO diploma Verzorgende, niveau 3.
  • Je bent beschikbaar voor dag- en avonddiensten. Incidenteel en in overleg ook voor nachtdiensten.
  • Je werkt om de week in het weekend.

Dit zoek jij in een baan:

  • Een vast dienstverband na 7 maanden bij goed functioneren en de mogelijkheid om door te groeien naar verpleegkundige niveau 4.
  • Salarisschaal 35 CAO VVT, maximaal € 3.256,53 bruto per maand op fulltime basis (36 uur), afhankelijk van relevante werkervaring.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8% en een Flex Benefits regeling met o.a. een fietsplan, een bijdrage sportabonnement en meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer!
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Jolanda Karels, woonzorgmanager via telefoon: 06-30818113.

Solliciteren kan direct via de sollicitatiebutton. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om je verder te informeren over de status van je sollicitatie. Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde bij indiensttreding.

We kijken uit naar je sollicitatie!

 

Let op collega’s van De Zellingen, op deze vacature is de via-via regeling van toepassing.

Vacature delen via:

Referentienummer:

24-01

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werktijden:

Wisselende diensten

Sluitingsdatum:

25-04-2024

Startdatum:

22-02-2024

Locatie:

Capelle aan den IJssel

Contactpersonen:

Jolanda Karels

Bedrijfspagina:

http://www.zellingen.nl

Kantooradres:

Rhijnspoor 219 2901 HM Capelle aan den IJssel