De Zellingen

Basisarts ouderengeneeskunde

28 - 36 uur per week

Heb je affiniteit met ouderengeneeskunde en wil je graag samenwerken in een team waarin je wordt gestimuleerd om met initiatieven te komen? De Zellingen heeft een vacature voor een Basisarts Ouderengeneeskunde.

Wat ga je doen?
Als basisarts heb jij bij De Zellingen je eigen afdeling(en) onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. Je biedt medische zorg aan de cliënten en je stelt, binnen een interdisciplinair team, een zorgplan op. In dit interdisciplinaire team heb je een initiërende, adviserende en sturende rol. Ook kun je deelnemen aan de 24-uursbereikbaarheidsdiensten.

De komende jaren staat de ouderenzorg voor een aantal grote uitdagingen. We zullen ons werk anders moeten organiseren om met de huidige en toekomstige personeelskrapte en de toenemende vergrijzing goede zorg te kunnen blijven bieden. In dit kader zijn wij met verschillende initiatieven bezig om de zorg van De Zellingen zo goed mogelijk te organiseren. We nodigen jou van harte uit om hierin mee te denken en om een leidende rol op je te nemen.

De Zellingen en het team
De Zellingen is een middelgrote organisatie met korte lijnen naar leidinggevenden en het bestuur. Dat biedt ons de mogelijkheid om zelf initiatieven te nemen en regie op je eigen werk te voeren. We bieden intramurale verpleeghuiszorg op drie grote locaties en enkele kleine locaties in Capelle-, Krimpen- en Nieuwerkerk aan den IJssel. Daarnaast bieden we zorg thuis en dagactiviteiten en dagbehandeling. In onze verpleeghuizen dragen we zorg voor revalidatie-, somatische- en psychogeriatrische cliënten. Ook bieden we palliatieve zorg en is er al een aantal jaar ervaring met werken in de eerste lijn. 

Je komt te werken in een team dat bestaat uit zes specialisten ouderengeneeskunde, AIOS’en en basisartsen in wisselende samenstelling, twee verpleegkundige specialisten, een verpleegkundig specialist in opleiding, twee praktijkverpleegkundigen en een team van medisch secretaressen. De artsenvakgroep is een prettig samenwerkend team. Er is alle ruimte om te overleggen of sparren met collega artsen. Het team is stabiel en betrokken en er heerst een fijne werksfeer. Er is nadrukkelijk een opleidingsklimaat voor jou als basisarts, waarbij een opleiding tot specialist ouderengeneeskunde bij gebleken geschiktheid zeker mogelijk is. Ervaren collega's delen graag hun kennis en ervaring met je.

Wat vragen we jou?
Je bent afgestudeerd als arts, hebt affiniteit met de Ouderengeneeskunde en je bent enthousiast en ondernemend. Je werkt graag in teamverband en bent flexibel inzetbaar op de verschillende afdelingen en verschillende locaties. We willen je ook uitnodigen om te solliciteren als je nog niet zeker weet of ouderengeneeskunde bij jou past. We gaan graag met je in gesprek zodat je beter kan kennismaken met vrijwel alle aspecten van dit mooie en uitdagende vak.

Wat bieden wij?

  • Een aanstelling voor de duur van 7 maanden en bij goed functioneren volgt een vast dienstverband.
  • Salarisschaal 65 CAO VVT, maximaal € 6.583,78 bruto per maand op fulltime basis (36 uur), afhankelijk van relevante werkervaring. 
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8% en een Flex Benefits regeling met o.a. een fietsplan, een bijdrage sportabonnement en meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of solliciteren?
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Akke Boersma, specialist ouderengeneeskunde via 06-42550502 of Guus Willard, manager via 06-28349289.

Solliciteren kan direct via de sollicitatiebutton. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om je verder te informeren over de status van je sollicitatie. Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde bij indiensttreding. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Let op collega’s, op deze vacature is de via-via regeling van toepassing.

Vacature delen via:

Referentienummer:

23-144

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werktijden:

Dag

Sluitingsdatum:

31-05-2024

Startdatum:

31-1-2024

Locatie:

Capelle aan den IJssel

Contactpersonen:

Guus Willard

mobiel: +31 6 28 34 92 89

Bedrijfspagina:

http://www.zellingen.nl

Kantooradres:

Rhijnspoor 219 2901 HM Capelle aan den IJssel