De Zellingen

Verzorgende IG

16 - 28 uur per week

Draag jij onze oudere medemens een warm hart toe? Solliciteer direct naar de vacature Verzorgende IG en maak kennis met de bewoners van de afdeling op de woonzorglocatie Rijckehove van De Zellingen!

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG werk je samen met de bewoners en hun mantelzorgers. De zorgvraag kan zowel psychosomatisch als somatisch gerelateerd zijn. Samen bekijk je welke zorgbehoefte een bewoner heeft. Flexibiliteit en creativiteit kunnen hierbij soms goed van pas komen. Je bent veel met de bewoners in contact en bouwt daardoor een goede band met hen op. Jouw rol is meer dan alleen verzorgend. Je signaleert, rapporteert en evalueert. Je deelt deze informatie met familie en mantelzorgers maar ook met externe behandelaren zoals de huisarts of fysiotherapeut over het welzijn van onze bewoners.

Om eenzaamheid tegen te gaan en zelfstandigheid te stimuleren worden er diverse activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Binnen het team worden aandachtsgebieden als mondzorg of incontinentie specialist onderling verdeeld waardoor je jouw kennis over dat onderwerp verder kunt ontwikkelen.

Waarom kiezen voor een baan bij de Zellingen

Het woonzorgcentrum Rijckehove is een sfeervolle woonzorglocatie in Capelle aan den IJssel met 7 wooneenheden voor verschillende doelgroepen. Als verzorgende IG werk je op een psychogeriatrische afdeling. De afdeling heeft een eigen karakter maar de bewoners staan altijd centraal.

Wat breng je mee?
Je weet overzicht te houden over de bewoners van de afdeling en de zorg die zij nodig hebben. Je pakt werkzaamheden zelfstandig op maar bent ook een echte teamspeler. De uitdrukking ‘vele handen maken licht werk’ is jou dan ook goed bekend.

Herken jij jezelf ook in de volgende punten? Dan maken wij graag kennis met jou!

  • MBO diploma zorg & welzijn, niveau 3 en affiniteit met ouderen en psychogeriatrie.
  • Je bent flexibel inzetbaar op beide afdelingen en voor alle diensten beschikbaar.

Dit zoek jij in een baan:

  • Een tijdelijke aanstelling voor de duur van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Wil jij terugkeren in de zorg als herintreder? Wij bieden jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden op te frissen zodat je weer met zelfvertrouwen aan de slag kan!
  • Salarisschaal 35 CAO VVT, maximaal € 3.256,53 bruto per maand op fulltime basis (36 uur), afhankelijk van relevante werkervaring
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8% en een Flex Benefits regeling met o.a. een fietsplan, een bijdrage sportabonnement en meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer!
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Wilma Beijer, woonzorgmanager Beukenhof en Lindehof via telefoonnr: 06 38 31 22 18.

Solliciteren kan direct via de sollicitatiebutton. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om je verder te informeren over de status van je sollicitatie. Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde bij indiensttreding.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Let op collega’s van De Zellingen, op deze vacature is de via-via regeling van toepassing.

Vacature delen via:

Referentienummer:

23-125

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werktijden:

Wisselende diensten

Sluitingsdatum:

11-04-2024

Startdatum:

25-01-2024

Locatie:

Capelle aan den IJssel

Contactpersonen:

Wilma Beijer - van Hoorn

mobiel: +31 6 38 31 22 18

Bedrijfspagina:

http://www.zellingen.nl

Kantooradres:

Rhijnspoor 219 2901 HM Capelle aan den IJssel