De Zellingen

Geen passende vacature gevonden?

Jouw open sollicitatie is welkom!

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde medewerkers om onze teams te versterken! Ook als je op dit moment wellicht geen passende vacature hebt gevonden die aansluit bij jouw achtergrond, nodigen we je graag uit om een open sollicitatie in te dienen.

 

De organisatie

De Zellingen is een ambitieuze organisatie die zich richt op mensen die korte of lange tijd ondersteuning, begeleiding, verzorging of verpleging nodig hebben met als doel dat men zo lang mogelijk zelfstandig blijft. Liefst thuis, in de eigen omgeving en als dat niet kan in een zorgomgeving waar men zich thuis en veilig voelt. Deze zorg wordt vanuit verschillende locaties en door diverse thuiszorgteams in alle wijken van Capelle-, Krimpen- en Nieuwerkerk aan den IJssel aangeboden. Dat doen we met zo’n 1.100 medewerkers en 500 vrijwilligers, maar ook in samenwerking met mantelzorgers en andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en diverse maatschappelijke organisaties.

 

Wat breng je mee?

  • Je hebt een hart voor de ouderenzorg.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt een positieve instelling en bent een teamspeler.
  • Je weet wat je zoekt en kunt dit duidelijk aangeven in een korte motivatie.

 

Dit zoek jij verder in een baan:

Je krijgt ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling en je werkt samen met enthousiaste collega’s die er samen met jou iets van willen maken. Verder bieden wij het volgende:

  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8% en een Flex Benefits regeling met o.a. een fietsplan, een bijdrage sportabonnement en meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
  • 237,4 vakantie-uren per jaar op basis van een fulltime aanstelling.
  • Een informele organisatie met een goede werksfeer en met leuke teamactiviteiten.

Vacature delen via:

Referentienummer:

23-open

Regio:

  • Zuid-Holland

Contactpersonen:

Mirjam Mohamedali

Bedrijfspagina:

http://www.zellingen.nl

Kantooradres:

Rhijnspoor 219 2901LB Capelle aan den IJssel