De Zellingen

BBL Verzorgende IG in opleiding

24 - 32 uur per week

Kun jij goed met ouderen omgaan en heb je altijd al in de zorg willen werken? Volg dan de opleiding Verzorgende IG bij De Zellingen. Elk jaar start in februari en september een enthousiaste groep collega’s in opleiding (CIO). Wil jij daar een van zijn? Solliciteer dan vandaag nog!

Belangrijk
De deadline om te sollicteren voor de start van de opleiding in september is 31 mei 2024.
Tot en met 15 juni 2024 worden de selecitegesprekken ingepland. Je kunt na 31 mei uiteraard nog wel solliciteren, we kijken dan per persoon welke startdatum haalbaar is. 
De selectiegesprekken en arbeidsvoorwaardengesprekken vinden plaats op maandagmiddag, tussen 13:00-1630uur. 


School en werk
Naast je studie, een werk en leertraject (BBL) van gemiddeld 3 jaar, ga je 1 dag per week naar school. Ideaal, want op de manier kun je de theorie direct tijdens jouw diensten in praktijk brengen. Je wordt zo breed mogelijk opgeleid zodat je een goed beeld krijgt welke doelgroep jou het meest aanspreekt. Dit doen we door jaarlijks te rouleren van afdeling, zodat je kennismaakt met de verschillende doelgroepen. Deze onderdelen zijn: revalidatie, somatiek, psychogeriatrie en ook de thuiszorg. Je leert verpleegtechnische handelingen uit te voeren en mensen te ondersteunen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven (ADL) waarbij zij zelf de regie blijven houden.

De Zellingen is een kleinschalige woonzorgorganisatie waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Het 1e half jaar loop je mee met collega’s van een afdeling om de basiszorg goed onder de knie te krijgen. Daarna word je ingeroosterd en ben jij onmisbaar voor zowel cliënten als voor het team. Je collega’s op de afdeling staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je tijdens het werk te begeleiden. Je hebt je een vaste werkbegeleider en je leert tijdens de maandelijkse intervisies en themabijeenkomsten met andere CIO’s veel van elkaar!

Kun jij niet wachten tot de opleiding begint? Doe alvast praktijkervaring op en start als aspirant collega in opleiding en verdien direct ook een (aspirant) salaris!

Werken in de zorg iets voor jou?
Werken in de zorg is een mooi beroep en je kunt echt wat betekenen voor anderen. Maar het is ook hard werken. Werken en leren vraagt veel van jou én van jouw omgeving. Je studeert en werkt daarnaast dag- en avonddiensten. En in de weekenden en feestdagen ben je soms ook aan het werk.

Werken in de zorg betekent ook samenwerken. Je krijgt te maken met allerlei verschillende mensen en meningen. Daar kun jij goed mee omgaan of je bent bereid dit te leren. Je stelt je open op en weet in een team al snel jouw plekje te vinden. Daarnaast leer je graag van anderen en durf je vragen te stellen. Je kunt goed met mensen omgaan en goed relativeren. Je hebt respect voor cliënten, ook als zij andere gewoontes hebben dan jij gewend bent.

Werken in de zorg vraagt om goede communicatie. Je werkt met ouderen die meestal wel in zijn voor een gezellig praatje. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is van belang en je moet ook goed kunnen luisteren. Tijdens gesprekken met cliënten is het belangrijk om tussen de zinnen door op te vangen hoe het nu echt met iemand gaat.

Wat bieden wij
- Een opleiding bij het Albeda college die volledig door ons wordt vergoed. Daarnaast krijg je  je lestijd doorbetaald, 4.23 uur per week.
- Een leerarbeidsovereenkomst voor 24 tot 32 uur per week. 
- Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je het minimum jeugdloon. 
- Ben je 21 jaar of ouder? Dan is jouw start salaris € 2.265,- per maand op fulltime basis (36 uur).
- Een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33% en meer goede arbeidsvoorwaarden conform VVT waaronder een fietsplan.

Meer informatie en solliciteren
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Claudia van Spankeren, ontwikkelcoach, via telefoon 06 81778358 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag, of per mail claudia.vanspankeren@zellingen.nl).

Heb jij zin om je diploma te halen en aan de slag te gaan bij De Zellingen? Solliciteren kan direct via de sollicitatiebutton. Wij informeren jou zo snel mogelijk over de status van je sollicitatie.

Vacature delen via:

Referentienummer:

23-91

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werktijden:

Dag

Sluitingsdatum:

09-01-2024

Startdatum:

09-01-2024

Locatie:

Capelle aan den IJssel

Contactpersonen:

Gea Doejaaren

mobiel: +31 6 44 64 03 11

Bedrijfspagina:

http://www.zellingen.nl

Kantooradres:

Rhijnspoor 219 2901 LB Capelle aan den IJssel